Parfym topplista 2016

Processed with VSCO with 4 preset

DAMER/HERRAR

Se mer av listan HÄR

Nordicfeel har samlat ihop en topplista med de topp 10 parfymerna dom säljer mest utav.  Vilket jag tycker är hur smart som helst för dom som är osäkra. 3 utav mina favoriter är även med på topplistan (jag har ringat in dom), jag älskar dom! Dom luktar sött och fruktigt, min favoritdoft. Denna lista är även bra när man ska köpa present/julklapp och inte vet riktigt vad som är populärt och luktar gott. Jag brukar även få frågor ibland om vad man kan köpa för parfym till sin kille/familjemedlem och jag har väl inte såå stor koll heller utan brukar kolla på vad som är populärast. Tips!

Ni hittar listan HÄR

// I samarbete med

1 kommentar

  1. augusti 25, 2016 / 15:03

    Supersmart! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv