3 new pants

Super skinny low jeans

Here

Jag behövde ett par mörkblåa jeans, denna modell är en utav mina favoriter. Dom är från H&M och kostar 199 spänn. Jag har 2 par till i ljusblåa som jag ÄLSKAR. Jag har storlek 24/30 för då sitter dom precis lagom långa också.

Faux leather pants

Here

Asså jag älskar dessa men ändå inte. Dom sitter hyfsat bra, jag älskar detaljerna men dom är ändå lite lösa och långa. Frågan är om jag kommer använda dom då om jag inte känner 100% för dom. Dessa tog jag i storlek 34.. Sen är dom inte låga eller höga i midjan utan mitt emellan vilket jag HATAR egentligen. Jag vill antingen ha jeans/byxor låga eller höga. Ska jag skicka tillbaks dom eller inte??

Leggings (leather) high waist

Here

Dom här hittade jag på H&M’s rea för 79 spänn haha… SÅ jag chansade och beställde hem dom, jag har letat efter ett par leggings i läder som är höga rätt länge. Man kan matcha dessa när man ska ut till ett par klackar och en snygg crop top. Love it! Dom är lite kortare vid benen vilket inte gör så mycket eftersom det är modernt nu. Den har även dragkedja på rumpan

//adlink

3 Kommentarer

 1. E
  augusti 28, 2016 / 20:19

  Hur lång är du?

 2. fanny
  september 14, 2016 / 11:00

  vilken storlek har du på dina leather leggins? superfina ju!!!

  • emiliangergard
   Författare
   september 16, 2016 / 10:54

   Dom från H&M har jag storlek 34 :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv