The other day

Häromdan så hämtade Anna upp mig så drog vi upp på stan och åt sushi. Sen tog vi ett glas (eller flaska…) rosé på satin också haha. Sen gick vi hemåt runt 22.00 ändå, värt. På nedersta bilden så var det varmt och skönt, var hyfsat nöjd med min outfit men när solen gick ner så frös jag typ ihjäl. Vad händer med Sveriges väder?? :(

Förresten så skulle jag uppsatta till 1000 om ni vill svara på enkät jag gjort. (så roligt att många svarat att dom läser min blogg för att jag är örebroare hahah, vet att dom flesta av mina läsare kommer härifrån)

HÄR

6 Kommentarer

 1. Amoressa
  augusti 18, 2016 / 16:48

  Hur ofta färgar du din utväxt? Tycker mig aldrig se någon utväxt på dina bilder. Jag måste själv färga ungefär varannan vecka och vem pallar med de… Puss <3

  • emiliangergard
   Författare
   augusti 19, 2016 / 14:24

   Jag har ju mörkbrunt hår egentligen, så min utväxt syns inte för det är så lik den färgen jag har.. Jag kanske färgar varannan månad för att hålla själva chokladnyansen! puss <3

  • emiliangergard
   Författare
   augusti 19, 2016 / 14:23

   Det var den! <3

 2. augusti 19, 2016 / 18:34

  Åh så gott med sushi! :D

 3. Emma
  augusti 21, 2016 / 22:08

  Sååå fin jacka! Vart är den ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv