Cutie top

Top – here

När jag först såg toppen så blev jag inte så förtjust, jag tyckte den såg för söt ut för mig haha. Sen när jag väl testade den så blev det lite ”wow”, asså den är sjuuukt fin ju! Synd att sommaren här i Sverige är typ över men denna åker lätt med till nästa utomlands resa :D

Tack så mycket för alla som svarat på enkäten, trodde inte att det skulle vara så många som svarade på den! Det hjälper mig jättemycket och nu vet jag lite mer vad ni tycker ♥

//adlink

2 Kommentarer

  1. augusti 19, 2016 / 15:32

    Otroligt söt topp!

  2. augusti 19, 2016 / 20:09

    I like the whole styling and photos! Cheers to the photographer who did a great job capturing your style!
    <3

    http://blamod.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv