Sushi hemma

Vi gjorde hemmagjord sushi idag för första gången. Jag förväntade mig att det skulle vara JÄTTESVÅRT som de flesta säger, men allt handlar nog om tålamod. Det tog ju ett tag, speciellt riset. Och sen det här med att rulla trodde jag verkligen inte att jag skulle klara men jag klarade till och med första gången. Så jag fick köra resten också och voila! Det blir super bra och super gott.

Sushi ingredienser:

– Shushi ris
– Sjögräs
– Crabstick
– Lax
– Gurka
– Majonnäs
– Paprika

Sen soja och wasabi såklart. Jag kollade lite på youtube innan så jag skulle ha någon aning om hur jag skulle göra haha, HÄR t.ex.

sushi hemma

3 Kommentarer

  1. maj 29, 2016 / 19:30

    Trodde också att det skulle vara svårt första gången men det är rätt så enkelt! :D Det är bara det att det tar lång tid att göra :D

  2. maj 30, 2016 / 10:21

    Mums, vad gott! :D Får pröva på det någon gång, verkar super krångligt men handlar väl om tålamod som du skrev. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv