Filmer som inspirerar mig

Sex and the city

3db34f9de86a05f8_o-SATC221-facebook.xxxlarge sexandthecity23

Självklart, filmerna och serien. Jag kollar på serien just nu för 2a gången och jag älskar dom. Det handlar liksom om makt, girlpower, vänskap, mode, ambitioner, mål osv. Jag blir riktigt motiverad när jag kollar på dessa

Gossip girl

gossipgirl1

Serien motiverar mig på ett visst sätt. Det är också mycket makt, pengar, mode och drift. Men för mycket killproblem som gör att hjärtat blir lite blödigt haha… Men det är ju underhållande men mina favoritscener är när det är riktig girlpower känsla.

Legally blondelegally blonde

En film som handlar om en tjej som impulsivt får för sig att bli advokat för att fånga sitt ex hjärta, men det visar sig att han är en ashole så hon kör sitt race ändå. Handlingen på filmen är bara så grym, jag blir sjukt motiverad. Till och med så att jag nästan får för mig att plugga själv till advokat.. haha nej men sen är det också allt det här tjejiga, mode, skönhet och girlpower som jag älskar att se i film.

Andra filmer/serier som inspirerar mig:

– Pursuit of happyness
– View from the top
– Ugly betty
– Enough

Sen typ dom flesta tjejfilmerna, ni hittar ett inlägg HÄR med tips på tjejfilmer

2 Kommentarer

 1. maj 24, 2016 / 12:54

  Grymt inlägg! Jag såg Sex and the city förut och nu är jag inne på säsong 3 av Ugly Betty. Dem serierna är så bra! :D

  • emiliangergard
   Författare
   maj 26, 2016 / 15:09

   ÄLskar dom! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv