Day by the pool


Nu kom jag på en sak, har jag ens skrivit på bloggen att vi byggt pool? Det blev klart för någon vecka sen! Jag tror jag inte ens fattat själv att vi har en pool i trädgården haha. Det är ännu inte klart runt om men det börjar lika något och det är så nice!

Förresten, när jag skulle fota vid poolen så var Leo (min hund) så jäkla jobbigt, han skulle leka med bollen hela tiden och vad gör han? Jo han kastar i den i poolen så den sjunker till botten och detta upprepar han säkert 20 gånger. Tar man inte upp den och kastar den så står han och gnäller helt sjukt, haha. Han förstår direkt när han kan utnyttja en och ta fram bollen, direkt när jag kanske tar fram en cigg eller kameran så fattar han att jag ska ut och han kan leka.

4 Kommentarer

  1. Sophia
    maj 24, 2016 / 07:09

    Vart har du köpt din bikini?

  2. maj 24, 2016 / 15:06

    Åh vad härligt,är lite avundsjuk över poolen som blir nära badet hemma som måste vara så härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv