some of my beauty tip

beautyhacks

(Yeah my beauty products doesn’t look so fancy haha)

1. After shave Balm – Denna köpte jag för bara några dagar sedan och jag älskar den redan. Det funkar verkligen som alla dessa youtubers säger, bästa primern jag testat hitills! Dock så luktar man ju lite man haha men whatever, jag kan hur som helst rekommendera denna. KLICK

2. Bronzing powder by H&M – Min stora favorit som man kan ha till det mesta, solpuder, rouge, eller skugga ansiktet eller som en varm ögonskugga. Jag använder den här till mycket och jag älskar varmare toner och skuggar bara med det.

3. Ultra cover compact powder, 19 camouflage – Den här köpte jag några dagar innan Finest Awards och WOW!!! Jag har den här under ögonen för att dels ljusa upp lite och sen få all concealer på plats. Den här är så JÄVLA bra, den har dessutom lite gult i sig och påminner om det här pudret som alla youtubers har, banana nånting? Rekommenderar starkt – HÄR

4. L’oréal true match N5 sand – Min favorit foundation och frågan är om jag någonsin kommer byta? Så tunn, täckande och sjunker in bra. TIPS! HÄR

5. Eyeshadow by H&M – Varma toner och jag kan inte leva utan dessa färger. Jag har gröna ögon och brukar ta guldiga och brunröda toner runt ögat för att få min ögonfärg att poppa ut mer. Tror jag aldrig kommer lägga kalla toner i mitt ansikte haha förutom på läpparna kanske.

6. NYX Wonder stick – Fick denna i julklapp, i början diggade jag den inte men nu älskar jag den! Så lätt att applicera och håller bra. HÄR

beautyhacks1

Ett annat tips är att beställa lösögonfransar från aliexpress men kolla noga så det inte är minkhår eller liknande. Jag missade en gång och fick hem lösögonfransar i mink och dom åkte direkt i papperskorgen. Jag älskar dessa som ser naturliga ut och lite taggiga, ögonen får en helt ny look??? UPDATE: Jag kollade upp dessa fransar nu och hos andra leverantörer står det att detta är mink men på den jag beställde ifrån stod det inget allsbeautyhacks3

6 Kommentarer

 1. Julia
  maj 17, 2016 / 11:01

  Skulle du kunna länka ögonfransarna? O vad använder du för lim?

 2. maj 17, 2016 / 17:04

  Tycker det är så bra att du skriver så mycket om budgetmärken! Inte bara när det gäller smink utan också kläder! :D

 3. Klarabella
  maj 17, 2016 / 20:31

  Så himla bra med bloggare som är medvetna och bryr sig om vad dom gör reklam för. Creed till dig!

 4. maj 22, 2016 / 07:33

  Som jag förstått så sälker Aliexpress ofta produkter som köps av andra företag. Skillnaden är att beställer man från Ali kan man få produkterna utan märke. T.ex. En Iphoneladdare för 30 spänn men utan Apple’s ”stämpel”. Åh gud, hoppas du förstår. Kan misstänka att all information inte heller står med på olika föremål förns ett företag säljer dessa. Något du kan göra är att höra med den som säljer fransarna på Aliexpress, de svarar typ 24/7 och snabba svar. Problemet är att de oftast har kass engelska…

 5. Rebecca
  maj 25, 2016 / 21:26

  Vart har du köpt ögonfransarna? :)

  • Rebecca
   maj 25, 2016 / 21:26

   såg nu att det var från aliexpress herhe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv