big thanks

IMG_8680

Stort tack till alla fina kommentarer, meddelanden osv. det har fått mig på så bättre humör! Och jag har redan sökt lite jobb här och hela veckan är fullbokad med saker jag ska göra. Kände mig deppig när jag kom hem för jag var så lost med vad jag skulle göra och vad folk skulle tycka om mina impulsiva handlingar haha. Men jag har fått så otroligt mycket cred att jag chansade och att jag är stark som följer vad som känns rätt. Jag tycker inte att resan var onödig, för nu har jag lärt mig 2 viktiga saker i livet som får mig att växa bara.

Stor kärlek till er alla

1 kommentar

  1. Såg att en annan tjej skrev att hon också hade åkt utomlands men kommit hem kort därefter och att hon skämdes.
    Ingen av er ska skämmas! Bara att ta de stora steget att lämna allt och flytta till ett helt nytt land är hur jävla stort som helst, det är något många drömmer om men som de aldrig vågar. Oavsett man man var där 1 vecka eller 1 månad så tycker jag att alla som tar de valet ska vara så himla stolta över er själva för att ni faktiskt gjorde de. Det finns fler chanser i livet och nu har ni lite skinn på näsan och vet vad ni har att förvänta er :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv