home again

Ja vart ska jag börja.. jag är hemma. Jag skäms så otroligt mycket och känner mig dum, inte över mig utan att jag trodde att detta skulle bli the time of my life, jag trodde på Malaga. Jag ÄLSKAR Malaga så det har inget med det o göra alls, det gjorde ont att åka hem och ge upp på något jag drömt om så länge. Men situationen där var outhärdlig, jag tänker inte säga vad som hänt. Men det som hände mig är så sjukt, jag grät varje dag, jag har samtal på flera timmar med mamma som stöttat mig och hjälpte mig att boka flyg hem så mobilräkningen ser jag inte fram emot…

Hur som helst, trots det som hände så trivdes jag ju varken i lägenheten eller på jobbet. Jag gav det en vecka vilket ni säkert tycker är hur drygt som helst MEN om ni visste så skulle ni förstå.

Ett problem nu är att jag fortfarande får paket dit, antingen får jobbet hjälpa mig att skicka tillbaks det eller så kommer Matilda (rommie) hjälpa mig. SÅ snäll♥ Sen tänker jag inte be om ursäkt för uppdateringen på bloggen för jag hoppas ni förstår, jag har ärligt talat varit så deppig och dessutom fått min panikångest VARJE DAG där nere. Om jag får min panikångest som jag inte fått på hur länge som helst så betyder det att jag inte alls trivs och bara mår dåligt. Sån jävla tur att jag åkte hem, ni förstår inte känslan i kroppen att vara hemma efter detta. Nu ska jag bara fokusera på mig själv, jag har en del roliga inlägg för er

xx

13181327_239008429807146_874105741_n

22 Kommentarer

 1. Sofia
  maj 16, 2016 / 07:40

  Är Kajsa kvar? :)

  • emiliangergard
   Författare
   maj 16, 2016 / 08:35

   Ja hon är kvar :)

 2. maj 16, 2016 / 07:43

  Inte behöver du skämmas över det. Ibland måste man få testa sig fram även fast det kanske inte blir som man tänkt sig, tro mig det har hänt mig tusentals gånger. Tycker du är modig som väljer att åka iväg och jobba, alla hade inte tagit den chansen om dem fått den. Fortsätt med det du gör Emilia, du är otroligt inspirerande :) kram

  • emiliangergard
   Författare
   maj 16, 2016 / 08:35

   Tack så mycket, som du säger så måste man chansa och testa <3 Kram

 3. Du skulle hört av dig!
  Vet att vi inte är best friends for life bara för att vi sovit bredvid varandra en natt (hehe) men finns alltid här för dig no matter what <3

  • emiliangergard
   Författare
   maj 16, 2016 / 08:36

   Bästa du <3

 4. farmor
  maj 16, 2016 / 09:30

  Välkommen hem, du gjorde det enda rätta i att åka hem igen, det krävs mycket mod att erkänna att allt blev fel och åka hem igen, du blir snart ditt vanliga jag ,älskar dig

  • emiliangergard
   Författare
   maj 16, 2016 / 12:18

   älskar dig <3

 5. Emma
  maj 16, 2016 / 09:47

  Blev du och Kajsa ovänner? Annars är det väl hon som skulle hjälpt dig med paketen?…

  Starkt att våga chansa och åka dit men även att åka hem, ingen mening med att slösa dagar på något man mår dåligt av ?

  • emiliangergard
   Författare
   maj 16, 2016 / 12:20

   Tack så mycket, nej precis det är bara onödigt och eftersom att jag hamnade i en sån jobbig situation så var bästa lösningen att åka hem för min egna skull<3

 6. anonym
  maj 16, 2016 / 12:14

  Visst mår man dåligt så ska man åka hem. Men jag tror detta är så många reagera. När jag flyttade till cypern så va dom två första veckorna ett helvete sen blev det bättre. Jag tror man måste ge det mer än EN vecka. Tycker du gör sånt här för ofta, du har alltid åkt hem igen?? därav kanske du ska bo i sverige

  • emiliangergard
   Författare
   maj 16, 2016 / 12:18

   Absolut fast tror inte du var med om samma sak som jag. Sen när har jag valt att flytta till ett annat land? ALDRIG utan bara 1 gång och det var nu till Malaga, jag har endast jobbat säsong på Rhodos och det var 2 år sen jag åkte hem för att jag inte ville jobba kvar på grabbarna grus haha. Gör lite researh innan du spottar ut något

   • Anonym
    maj 18, 2016 / 06:54

    Haha ”varit med om samma sak som jag” att du inte klarar av att umgås tre personer?

    • emiliangergard
     Författare
     maj 18, 2016 / 07:10

     aw, ta tag i ditt liv istället. Eller du kunde lika gärna skrivit privat på fb för jag vet vem du är ;)

 7. Amelia
  maj 16, 2016 / 13:11

  Unfortunately you are not strong enough to live in another city on your own, you are destined for Sweden. You are not a girl who is strong or have a backbone, it’s why you went crying to the police over me because you can’t handle to be criticized, you need to be babied and that’s what your mom does, your also always sick yet you don’t take care of yourself. You should be working out, eating right and getting your life in order. It’s also funny how you aren’t friends with Sophia anymore it’s all Kajta but she left you and removed all pics of you. You must of put her in a bad situation if that’s the case. I feel sorry for your ”friends” more than you.

 8. Klara
  maj 16, 2016 / 14:31

  Jag är fyra år äldre än dig och har gjort massa såna saker, det är inget man ska skämmas över, tvärtom vara stolt över. Jag har pluggat olika saker och hoppat av, haft olika jobb som jag har sagt upp mig ifrån och bott på lite olika ställen där jag inte trivs. Tro mig, man blir bara starkare och är ett steg närmare vad man verkligen vill göra. Vem säger att man hittar rätt på en gång? Fortsätt testa dig fram och det som inte passar avslutar du bara:) kram!

  • emiliangergard
   Författare
   maj 16, 2016 / 15:59

   Du har så rätt! Man är modigare om man chansar sen göra det som känns rätt bara! Kram

 9. E
  maj 16, 2016 / 14:31

  Man blir ju sjukt nyfiken på vad det var som hände nu..
  Att bara ta steget och lämna all trygghet och flytta till ett annat land med främmande människor är extremt modigt. Och du gav hela äventyret en chans. Absolut hade det ju kunnat vara the time of your life, men det förutsätter att du mår bra och trivs med hela grejen. Tror vi alla varit i situationer där det bara kryper i kroppen av obehag och du går med gråten i halsen för att du vantrivs, den känslan i en vecka är lång tid. Du har säkerligen mått 100 gånger sämre dessutom.

  Modigt att ta steget dit, väldigt klokt att lämna allt och åka hem igen. Man ska lyssna på sig själv. Massor med styrkekramar till dig, jag hoppas du mår mycket bättre nu och att du snart känner dig redo för att dra ut på nya äventyr.

  • emiliangergard
   Författare
   maj 16, 2016 / 16:00

   Ja precis, för mig kändes det som att jag var där en evighet och det plågade mig bara. Tack för din kommentar, betyder <3

 10. Alexandra
  maj 16, 2016 / 17:27

  Känner igen mig, jag gjorde exakt som du och flyttade till Malta i höstas för att bo och jobba där.
  Åkte efter tre veckor hem, av många anledningar, en av dem att jag inte mådde bra och saknade min familj.

  Till en början skämdes man för alla trodde ju man skulle vara borta minst ett halvår.. men ångrar inte en sekund att jag åkte hem! Man vet vad som e bäst för en själv :) Och nu har du testat iallafall & det var väldigt modigt av dig! bara att se fram emot nya äventyr nu istället och nya resor framöver :)

 11. Erika Fagerberg
  maj 18, 2016 / 21:14

  Tycker absolut inte att du ska skämmas. Nu har du ju prövat på och det kändes inte rätt. Man ska aldrig fortsätta med något som man mår dåligt av det gör allt ännu värre i längden så det var bra gjort, det är som sagt du som ska må bra! Du förtjänar det bästa för att du verkar vara en sådan fin människa, hoppas att allt löser sig! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv