Oändlig klassresa

Nu tänker jag vara ärlig och säga vad jag tycker/klaga. Detta känns som en jävla klassresa. Alla från jobbet bor i samma hus vilket andra kan tycka är nice men inte jag. Visst är det skönt att jobba med svenskar/danskar men att bo och umgås med dom på fritiden? Då kan jag lika gärna bo kvar i Sverige. 
Sen är mitt rum pyttelitet och det är ISKALLT. Då menar jag att det är så kallt att jag får ligga i 2 lager med kläder + täcke och filt. Sen är det så lyhört så vi hör allt utanför oss så jag sover typ 3 timmar/natt och jag känner mig redan deprimerad här nere. No offence men jag är lite av en ensamvarg och att helt plötsligt dela lägenhet med 2 tjejer är inte något för mig. Jag älskar att umgås och lära känna nya människor men det känns som att vi fortfarande är kvar i Sverige. Jag har pratat lite om att försöka hitta en ny lägenhet åtminstone men det är svårt att hitta… Var bara tvungen att skriva av mig, uppdatering kommer inom kort

Jag vill bara köra mitt egna rajs och resa men nu känns det som att jag följer en ström som en jävla slav

7 Kommentarer

 1. Lina
  maj 13, 2016 / 12:51

  Träligt med vädret:/ jag och några har bokat resa om en vecka till Almeria. Eller ja, ett ställe utanför. Ligger några mil närmare malaga. Är det inge solväder alls eller?

 2. maj 13, 2016 / 14:06

  Fy vad tråkigt, vill verkligen att du ska må bra:( Hoppas att allt löser sig och blir bättre snart<3

 3. Ninni
  maj 13, 2016 / 17:40

  Har du testat öronproppar? :) det hjälpte mig mot mina sömnproblem!

 4. Amelia
  maj 14, 2016 / 10:05

  HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA omg you are so ridiculous, you try to be so spontaneous and adventures but by three days in your home sick and complaining about everything. I don’t even know how people can be around you!

  Looked at your Instagram for the first time in months and it’s funny how you are losing followers rapidly and dude your not an ugly girl but all those filters you use make you look fake, stop using them because it’s so obvious and they make you look ridiculous. You are such a try hard

 5. maj 15, 2016 / 13:46

  Åh men va tråkigt att du känner så, hoppas du hittar en egen lägenhet så du kan börja trivas! Är också lite av en ensamvarg så förstår hur du känner :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv