Resväska


Jag köpte dessa idag! 499 spänn styck på ÖoB, KAP! Dom rymmer 90L och har fyra hjul + hårda, tips till er som ska ut och resa :) förresten så fick jag deja vu nu bär jag skrev detta inlägg, så sjukt obehagligt! Brukar ni också få det? Det känns som att jag får det minst 1 gång i veckan

4 Kommentarer

 1. maj 4, 2016 / 20:36

  Jag brukar få deja vu såå ofta, typ läskigt.. Hoppas verkligen att du blir frisk och mår bättre snart! Din blogg är min favorit<33

 2. maj 5, 2016 / 08:10

  Wow, riktigt kap!!

 3. D
  maj 6, 2016 / 16:35

  Jag måste bara tipsa om två perfekta ställen om du besöker Marbs! Du vet säkert redan om det men både hamnen i Puerto Banous (särskillt Qube som ligger på en gata längre in) och såklart Olivia Valere(!!!) är två måste:n :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv