looking forward to…

Poolparties

pool parties

Ja behöver jag säga så mycket mer? Vi ska lätt åka till Marbella (som ligger typ 40 min bort!!!) och gå på ocean club och ba njuta. Vi är ju ledig på helgerna så massvis av poolpartyn ska det bli! Eller bara drinkar vid poolen och snacka skit, vad som helst.

// Yes, do I need to tell you anything more? We are definitely going to Marbella (that’s 40 min away!!!) and go to ocean club and just enjoy. We are free at the weekend so it will be a lot of poolparties. Or just drinks by the pool and talk a little gossips, anything.

Crazy nights

night outs

Galna nätter med min bästavän, drinkar, fest eller bara en kväll där vi upptäcker nya ställen. Hur som helst så ser jag fram emot detta och testa på nya grejer.

// Crazy nights with my bff, drinks, parties or just a night to discover new places. Any way, I’m looking forward to this and to try new things.

Meet new people

friends0

Jag har dock jättesvårt för att släppa gamla vänner och skaffa nya, men ibland måste man. Jag är en sån som hellre håller kvar en falsk vän för att jag är för feg att skaffa en ny. Däremot så är jag en väldigt snäll och rolig person som egentligen inte alls har svårt för att ha kul med andra! Jag kommer självklart ha kvar mina vänner här, för jag kommer besöka dom. Men det ska bli kul att kommunicera med nytt folk och ha ett helt nytt umgänge. Vi får väl helt enkelt se, jag kommer ta allt som det kommer

// I have, however, very difficult to let go of old friends and make new, but sometimes you have to. I am that one who would rather hold a false friend because I’m too cowardly to get a new one. However, I am a very kind and funny person who don’t find it difficult to have fun with others! I will of course still have my friends here, I’m going to visit them. But it will be fun do communicate with new people and have a new gang. We’ll just see, I will take everything as it comes

Travel around

travel1

Bara för att vi bosätter oss i Malaga så betyder det inte att vi kommer sluta resa! Spanien har jättefina städer runt om oss bland annat Madrid och Marbella som vi kommer att besöka. Det kommer bli grymt!

// Just because we settle ourselves in Malaga it does not mean that we will stop traveling! Spain has wonderful cities around us including Madrid and Marbella which we will visit. It will be awesome!

Dress out

dress out

Jag ska klä upp mig sååååå enormt. Detta är något som (tyvärr) säkert många känner igen sig i, att det känns roligare och bekvämare att klä upp sig mer utomlands? För ingen känner igen dig där och dels vädret för då vet man att det är varmt 24/7 och att stormen ”Gunilla” inte helt plötsligt kommer och haglar på dig. Hahaha typiskt sverige

// I will dress me up sooo much. This is something that (unfortunately) probably many recognize themselves, that it feel more enjoyable and comfortable to dress up more in another country? For no one recognizes you there and also the weather because you know it’s hot 24/7 and that the storm ”Gunilla” don’t suddenly come and snowing on you. hahaha typical sweden

Best of all… experience this with my bff

with my bff

Finns det något bättre än att få göra något sånt här med sin bästavän? Någon som är din soulmate liksom och som känner dig in och ut? Vi bestämde ju oss för att flytta ihop först, men sen blev det detta istället haha. MYCKET BÄTTRE! Hur som helst så är jag lyckligast som har min bästavän och som delar samma dröm som mig! Dock får hon vara beredd på att fota mig som fan haha ;)

// Is there anything better than getting to do something like this with your bff? Someone who is your soul mate and who know you in and out? We decided to move in together first, but then we decides this instead haha. MUCH BETTER! Anyway, I’m happiest on earth that I have my bff and who share the same dream as me! However, she may be ready to photograph me like all the time haha ;)

pics: weheartit

1 kommentar

  1. Tror inte alls att du kommer ha problem med att få nya vänner!
    Trots att det skiljer 6 år mellan oss så tyckte jag verkligen att vi klickade och hade så kul tillsammans :D Var bara dig själv så lovar jag att du kommer få in fina personer i ditt liv som tycker om dig för den du är. Du är inte värd low crap trash bags!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv