Can’t breathe

Hej på er babes, anledningen till varför bloggen står still är för att i söndags när jag jobbade 14.00-21.15 så blev jag helt plötsligt jättesjuk. Jag försökte få tag i någon som skulle kunna komma in och jobba istället för mig men ingen kunde, jag grät för att jag blev så sjuk.

Sen dess har jag bara legat i soffan och gjort samma rutiner, tagit all slags medicin, snutit mig och gjort slut på flera toarullar hehe. Nu på senaste har jag fått sån hemsk hosta att jag har svårt att andas och det gör ont i bröstkorgen. Så 1177 misstänker lunginflammation, ja självklart pricken över iet. Inte nog med det så fanns det inga läkartider idag så jag får vänta tills 16.30 och ringa jouren och förhoppningsvis få tid där.

Så är livet med enormt dåligt immunförsvar. att man alltid ska bli sjuk minst 2 gånger i månaden :) Men jag orkar knappt ställa mig upp så jag undrar om ni har tips på inlägg jag kan göra bara via datorn? Tråkigt men bara tillfälligt

Processed with VSCO with p5 preset

Just ja, jag har samlat på mig lite nya plagg så jag tänkte göra en ny try on haul! Så fort jag är frisk såklart haha

6 Kommentarer

 1. Sanna
  maj 3, 2016 / 15:06

  Tips till fest resor skulle jag vilja läsa, snart studentresa :)

 2. maj 3, 2016 / 17:27

  Du kan ju göra en qna! :)

 3. Anna
  maj 4, 2016 / 07:34

  Kan du sälja mera kläder på Tradera? ??

 4. maj 5, 2016 / 09:43

  skorna är så fina :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv