Valborg


Dress – Rebecca Stella

Igår så slutade jag jobbet 21.15 och då drog jag direkt till festen och fick fixa mig snabbt haha. Så hade vi det kul, drog till Strömpis och sen åkte jag hem vid 1. Förresten så är jag med på rebeccastella.com hemsida, så himla kul! Glöm inte att ni får 20% på hela sidan, men snart går koden ut! Så ni får kolla på snapchat för mer info – emiliangergard

// Yesterday I worked to 21.15 and then I went directly to the party and had to quickly fix me haha. So we had fun, went to Strömpis and then I went home at 1. By the way, I’m at the rebeccastella.com website, so much fun! Don’t forget that you get 20% of the entire page, but the offer will end soon! So you must check on Snapchat for more info – emiliangergard

2 Kommentarer

  1. maj 1, 2016 / 13:56

    Snygga klänningar :) Är dom från hennes design?

  2. Erik
    maj 9, 2016 / 21:31

    hon har dem fulaste billigaste skit kläderna jue shit , bruden är sönder opererad från topp till tå !! fillers i kinder , näsan opererad , fått lite ass shots I mellan östern ( får ju passa på när d billigt haha ) sen sitter vissa o hejar på henne o tror att hon e född så bruden såg ut som värsta zigenaren på östermalm ingen ass ingenting ser ut som en sönder sminkad transa o falsk ALLA hennes stilar är stulna från andra artister. rebecka fake gick från knall orange zignerar stil till o leka designer o ”sångare” , Östermalms tant till o leka L.A trainer brud wanna B KIM K o alla möjliga hon efter apar USH att folk stöttar den kokain torsken med billiga fula kläder i bajs design som skriker CHEAP & HOMEMADE vet inte vad som e värst hennes billiga kläder eller hennes billiga ”musik” om man nu ens kan kalla de för musik LOL ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv