bitchmode on

Jag är så himla arg, så arg att jag inte bryr mig om något längre. Undra om det står ”SVIK MIG” i pannan på mig? Eller att ni tror att jag är så jävla blåst att jag inte fattar vad ni håller på med? Tro mig, jag är på en helt annan nivå än er och den nivån kommer ni aldrig nå i livet.. Jag tycker ärligt talat synd om er som tror att man kan göra exakt hur som helst and don’t give a shit om folk i omgivningen som faktiskt blir sårade.

Jag är en sån tjej att om jag blir sviken eller liknande så säger jag till mig själv JAG BRYR MIG INTE, sen tar jag bara bort dom från mitt liv utan att ens konfrontera dessa ”människor”. Men jag pallar inte längre, jag förtjänar inte skit utan det är ni som ÄR skit. Hädanefter kommer jag säga exakt vad jag tycker, oavsett om det sårar för jag har nått min gräns, jag klarar inte av att vara endast snäll längre. Är du elak mot mig, ja jag kommer skrika rätt ut att du är en äcklig människa.

Detta är något jag börjat göra senaste dagarna, säga ifrån med ren ilska. Förstår ni reaktionerna? Dom blev så chockade med tanke på hur snäll och tillbakadragen jag är egentligen. Dom kommer krypandes nu, men jag bryr mig inte. Ni förtjänar inte ens smutsen under mina skor.

________________________________________________

SÅ! Var tvungen att skriva av mig lite, nu ska jag jobba och tjäna cash medan ni som svikit ligger bakis med ångest över öronen :)

4 Kommentarer

 1. Amelia
  maj 1, 2016 / 10:04

  HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA so dumb

 2. Krisse
  maj 1, 2016 / 12:33

  Word

  • Krisse
   maj 1, 2016 / 12:33

   Bara ge dom lång fingret

 3. Sandra
  maj 1, 2016 / 15:58

  En käftsmäll i ryggen är vad dom förtjänar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv