my price is you

IMG_8682

Galan var fantastisk igår! Och Daniel Paris var så jävla bra haha. Tyvärr så vann jag inget pris, vilket jag inte förväntade mig heller med tanke på konkurrenterna (Kenza osv.) haha. MEN jag är så jävla glad ändå, för att bli nominerad är så jävla stort för mig, att få gå på galan är så stort för mig och att vara omringad bland inspirationskällor som man följt länge. Så TACK, jag menar verkligen TACK för att ni nominerat, röstat och stöttat mig, ni är BÄST! Utan er så hade jag inte haft denna blogg, nu fortsätter vi och… BLOGGAR! haha

Det kommer mer bilder sen, nu är det bara några timmar kvar tills vi ska checka ut och jag vill njuta av vistelsen här på hotellet. Så nu ska vi gå ner och äta frukost sen typ bada på spat <3

3 Kommentarer

  1. Sofia
    april 21, 2016 / 20:38

    Gud vad snygg du är!! Vad är det för läppstift du har på dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv