Dazzling beauty

DSC08732

Keratinvax löshår i chokladbrun färg

Igår innan Finest Awards så var jag hos Dazzling Beauty och fixade mitt hår. Vi satte i cirka 100 slingor och klippte till det och det blir jättefint. Jag är hur som helst super nöjd och dom är väldigt duktiga där. Jag kan verkligen rekommendera er som bor i Stockholm eller ska till Stockholm och vill bli fin i håret till sommaren. Dom har väldigt bra priser på sina behandlingar och om jag minns rätt så gör dom även fransförlängning där! Kolla deras instagram konto (HÄR) där ni kan se vilka förvandlingar dom gör, det är sjukt bra!

Okej, så nu stannar jag med chokladbrunt hår för gott.

2 Kommentarer

  1. Hanna
    april 24, 2016 / 10:48

    Vad kostade detta?? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv