It’s gala time

gala3 gala2 gala1

ASSÅ FAN OCKSÅ… Ni vet ju att Finest Awards är nästa vecka, det ska vara gala tema. Så himla kul verkligen, det jag önskade att det skulle vara. Som vanligt kommer dom ut med det så jävla sent :( Men jag hade redan typ bestämt vad jag skulle ha på mig till galan men IDAG får jag reda på att den inte kommer hinna komma fram innan dess, jaha NUDÅ?! Fan, nu måste jag stressa sönder och hitta en fin klänning, att beställa är ju lite försent också, om det inte nu finns express leverans…

3 Kommentarer

 1. mathilda
  april 12, 2016 / 16:16

  Har du kollat på Asos hemsida? Det finns några som liknar dom ovan. Ett tips :)

  • Det tar oftast 1 vecka att få hem plagg från Asos om man tar standard leverans men tar man express borde de funka. Tror dock att det kostar 89 kronor men kanske värt det? Dom har gratis retur nu iaf :)

 2. Lina
  april 13, 2016 / 17:18

  Vi ska ha Hollywood tema/röda mattan på 50 dagars, kan inte du göra ett inlägg om vad du skulle kunna tänka dig haft? Tror inte det är så många som kommer välja långklänningen liksom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv