Insta

  
Några bilder jag lagt upp på insta men inte bloggen, följ mig där: @emiliangergard

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm, igen.. fan kanske dags att flytta dit nu när jag typ åker dit minst 1 gång i veckan haha.. Nerå, Örebro<333 Jag ska fixa håret, och jag är så jävla nervös för jag ska göra en STOR förändring hos Dazzling beauty. Hejdå mitt chokladbruna hår ;(

Förresten, vad kul att så många tyckte om min ”Try on haul”, jag tyckte det var jätteroligt att spela in den haha. Kanske något jag borde göra varje månad? 

2 Kommentarer

  1. Nicole
    april 13, 2016 / 06:35

    var har du köpt din rosa coat som du har på bilden längst upp till höger?

  2. Amelia
    april 13, 2016 / 09:48

    Yeeeees bring on the new hair color that will probably be something horrendous, you always seem to make horrible color choices for your hair and people are forced to lie to you and say it looks good so they don’t hurt your feelings. This is going to be tragic as fuck, I can’t wait. Goodbye to the chocolate brown the color that suits you the most and actually makes you look your age. Can’t wait for the disaster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv