Busy morning

IMG_8496 IMG_8498

Imorse så vaknade jag rätt tidigt, fixade mig och åkte upp till stan och mötte upp en tidning som gjorde en intervju med mig! Det gick bra, ska bli så kul att se sig själv i tidningen hahaha. Råkade ta upp bråket med DMretro när dom intervjuade mig, uuups. Dock tror jag inte dom tar med det..

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, redigera lite bilder jag tagit nu på morgonen, sen tänkte jag spela in en try on haul! Jag såg att några ville se det så ikväll får ni en sån!

xoxo

3 Kommentarer

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:57

   Absolut! :D

 1. Carro
  april 11, 2016 / 22:01

  Åh juste! DMretro bråket, kan inte du berätta i ett inlägg om hur det startade och vad som hände och så? Skulle vara intressant! Som jag har förstått så var det något med att de snodde din bild på en klänning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv