Olyckligt kär

För några månader sen började jag träffa en kille som bodde i en annan stad som mig. Jag blev kär, vilket jag typ aldrig blir. Sen har jag inte varit kär eller känt något för någon sen mitt ex.

Vi träffades flera gånger, så ofta vi kunde trots avståndet och det var första gången jag träffade någon på distans. Det gick bra, jag trivdes och jag verkligen hade så kul, till och med hans kompisar. Sen ba BOM. Så började lögner, svek och oklara handlingar dyka upp. Jag tog det helt okej, jag försökte att inte reagera så starkt men till slut insåg jag att jag var olyckligt kär.

Det var jobbigt när jag insåg att jag hade blivit behandlad som skit, ännu en gång. Varför? Jag förtjänade det inte, verkligen inte. Jag bröt upp allt, det var jobbigt men asså, 1 vecka efter så mådde jag som prima igen. Jag tror mycket handlar om att man manipulerar sig själv, jag inbillade mig själv att jag verkligen var kär i denna kille ”han kanske förändras, det blir bättre snart”. osv. osv.

Hur som helst så var det ett tag sen nu, något jag inte alls nämnt här på bloggen. Har ni varit olyckligt kära någon gång? Hållt fast i någon som egentligen behandlar er dåligt?

img_3080-1

8 Kommentarer

 1. Jag trodde jag visste vad kärlek var men när jag träffade min sambo (för snart 8 år sedan) så insåg jag vad äkta kärlek är. Det tog dock tid innan jag hittade honom men han är världens bästa. Är så lycklig att jag hittade honom så tidigt i livet :)

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:55

   Det är så, man vet inte vad det är förrän man hittat den rätta. Så glad för er skull, fina ni!

 2. Koll
  april 10, 2016 / 20:37

  Hur gör man så man får det där orangea hjärtat på bilden??

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:55

   sök på ”broken instagram heart png” på google, ladda ner den första bilden, gå in på pixlr.com och sen välj ”editor” sen laddar du upp den bilden + den bilden du vill ha hjärtat på. Sen markerar och kopierar du hjärtat och klistrar in på den bilden du vill ha den på, puss

 3. april 11, 2016 / 10:02

  Helt spot on så har det varit för mig med nu. Och efter att jag bröt så tog det typ bara några dagar och så mådde jag guld. Det är ju bara frågan varför ska man hålla sig kvar så länge vid något som gör en så illa. Men visst. Hoppet är den sista lyckan.

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:53

   Så himla sant! Bra att du mår bra nu :)

 4. april 11, 2016 / 10:26

  Killar är skräääääp och du är bäst! Puss på dä!

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:53

   Ja killar är skräp, GIRLPOWER! puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv