20’s on friday

gatsby theme

c1000x1024

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here

This is for my lovely readers in Örebro. Hej på er! Ni har inte missat att Strömpis har ”Gatsby tema” på fredag och här är jag för att hjälpa er lite. Det är roligt att folk redan frågat mig vad man ska ha på sig osv. Det är inte många som tar teman seriöst, jag älskar teman haha.

Ni kan köpa mycket tillbehör på partykungen.se t.ex. hårband, masker eller cigaretthållare. Man har säkert pärlhalsband någonstans därhemma som man köpte för 20 spänn när man var liten, sen bara vara lite kreativ helt enkelt. Beställer du något IDAG så hinner det fram till fredag men välj expressleverans. Och boys, ha på er kostymen!

Vågar ni följa temat…?

// Affilate links

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv