Q/A

Q: När kommer Thailands sammanfattningen? Är jättenyfiken på den!! Ska nämligen också snart till Thailand så vore kul med tips osv! :)
A: Den kommer inom kort tid, jag ska börja idag på inlägget idag! :)

Q: Hur gör du när du söker extrajobb? Kan du ge lite tips osv? Hur fick du ditt första jobb?
A: En utav dom vanligaste frågorna här på bloggen, har svarat på den några gånger men jag kan göra ett inlägg igen inom kort!

Q: Vart kan man hitta den spegeln? Eller i alla fall en liknande spegel?
A: Min är från http://www.sminkspegel.se/ :)

IMG_9590.JPG

Q: Hej! Jag undrar hur det är när du beställer från fashion Nova hur är dom i storlekarna och betalar du nån tull och frakt isf hur mycket? vill själv beställa därifrån
A: Dom är normala i storlekarna, jag har XS därifrån och ibland så har dom erbjudanden att om du beställer för en summa så får du fri frakt men annars kostar det typ 15 dollar. Jag har aldrig råkat ut för tull, det beror på hur mycket du beställer

Q: Vart har du köpt kepsen?? Jättefin!
A: Jag köpte den från nelly.com men finns säkert på flera sidor!

Processed with VSCOcam with 4 preset

Q: Vart är klänningen ifrån??? så snygg
A: Den är från shein.com, köpte den för 2 år sen typ :)

BeFunky_IMG_7507.jpg

// affilate links

10 Kommentarer

 1. januari 26, 2016 / 19:18

  Blir perfekt för mig när ”jobbinlägget” kommer upp eftersom att jag tänkte söka extrajobb nu :)

 2. Freja
  januari 27, 2016 / 17:13

  Vad för liten kamera använder du? Är på jakt efter en som är smidig att ha med på semester och liknande. Kram

 3. Daniella
  mars 15, 2016 / 16:41

  Hejsan. Hoppas verkligen du hade kunnat svara på min fråga… Jag har beställt ifrån fashion Nova, de står att den är i Sverige och att den väntas på att bli hämtad, men jag fattar inte vart jag ska hämta den eller något…. Har ej fått sms avi eller liknande.. Hur fick du hem ditt ??? Hade uppskattat om du svarade :)

  • Marina
   mars 23, 2016 / 08:55

   Exakt samma sak för mig,
   de från kundservice sa att det kan dröja upp till 30dagar, att den är kvar några dagar pga tull eller så, annars kan man gå in på postnord/schenker och söka med ordernumret… väntar fortfarande på svar från posten.

   • Yodit
    juni 27, 2016 / 11:49

    Hej!! Hur gick det med ditt paket? Jag har samma problem som Daniella just nu och vet inte vart jag ska hämta mitt paket ifrån… Jag testade ditt tips och sökte på postnord/schenker med ordernumret men det fungerade ej. Hur gjorde ni??

    • Amanda
     september 22, 2016 / 21:05

     Heeej, Yodit! Jag har haft exakt samma problem som dig, så hur gjorde du? Eller hur gick det för dig.

 4. gabriella
  maj 24, 2016 / 13:41

  hur lång tid tar det att beställa från fashionnova? alltså hur lång shipping-tid det är

  • emiliangergard
   Författare
   maj 26, 2016 / 15:08

   jag har fått efter 1-2 veckor! :)

 5. Felicia
  augusti 4, 2017 / 08:04

  är de mer sannolikt att man betalar tull om man beställer mycket på fashion nova? Hur mycket brukar du beställa vanligtvis?

 6. Erika
  november 20, 2017 / 17:45

  Nu finns fashion nova att köpa via svensk sida. yourvanity.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv