latest

– Jag har sökt jobb typ överallt i världen, snacka om att jag är ivrig…

– Nästa vecka ska jag till Karlstad och göra en grej som jag längtat efter i evigheter… däremot så kommer jag inte kunna använda BUS på ett tag, buhu. Många av er kommer bli väldigt chockade när ni får veta vad det är jag ska göra.

– Jag ska sluta med allt onyttigt, jag är som sagt en riktig godisråtta.

– En egenskap jag har som både är bra och dålig är att jag är optimistisk och spontan. Jag kan få för mig att göra något impulsivt och det är bra ibland men jag tänker som sagt mig inte för och slänger bara ut pengar för det verkar vara en bra idé just DÅ.

BeFunky_IMG_0038.jpg

BeFunky_IMG_0039.jpg

#Tb när jag var modell för Bingo Rimers fotokurs för 2? år sen, vad smala ögonbryn jag hade haha.

2 Kommentarer

  1. januari 2, 2016 / 14:54

    Gissar att du ska tatuera dig?? Eller är jag helt fel ute? Haha. Kram

  2. januari 2, 2016 / 15:02

    Gissar på att du ska modella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv