eyelashes

c1000x455

Nu när jag sett dessa lösögonfransar så tycker jag nästan att dom ”vanliga” är fula nu. Dessa heter 3D mink och alla är från lillylashes.com, och jag ska garanterat beställa därifrån!

En annan sida som har fina lösögonfransar är shopsilah.com. Och jag har även ett tips om ni inte har dessa ”3D lösögonfransarna” att ni tar 2 vanliga lösögonfransar och sätter på varandra, så det blir dubbelt. Det har jag gjort ett tag och det blir jättesnyggt.

eyelashes

inspo

8 Kommentarer

 1. januari 2, 2016 / 15:37

  Du är medveten om att minkar plågas och dödas för det där va? :s Tänk lite för fan…

  • emiliangergard
   Författare
   januari 2, 2016 / 15:42

   Nej jag visste faktiskt inte det, tack för att du meddela

   • januari 2, 2016 / 15:44

    Inga problem! :) Det är ju inte lätt att veta, ber om ursäkt om jag lät otrevlig, haha. ;)

 2. Felicia
  januari 2, 2016 / 20:33

  Hej Emilia!
  Jag ska göra fransförlänging i morgon och undrar vad du har använder för mm?
  Kram

 3. Amanda
  januari 2, 2016 / 22:02

  Hej Emilia :)
  Det finns fransar på http://www.shophudabeauty.com där dom har både mink fransar och faux. Sjukt snygga och (vissa) helt smärtfria för minkarna :)

 4. Klara
  januari 7, 2016 / 11:44

  Hej Emilia! Fina fransar du la upp, var påväg att beställa ett par 3D igår men eftersom det stod ”mink lashes” så googlade jag lite och med tanke på det dyra priset så verkar det som fransarna från illylashes är från äkta minkhår. Minkarnas industri är fruktansvärd så jag tycker du ska upplysa dina läsare om detta så de själva får ta beslutet så de vill stödja industrin eller ej:) tycker sånt är viktigt när man som du är en storbloggare som väljer ut vad man vill göra reklam för. Den andra sidan verkar dock ha okej fransar av syntet. Hoppas du får en bra resa! Älskar din blogg. Kram!

 5. Emelie
  juli 22, 2017 / 00:08

  Hej Emilia, är sugen på att beställa ett par fransar ifrån Lillylashes, men undrar om du fick betala tull? Och vilken modell beställde du? Hur länge håller sig fransarna fina? 💕

  • emiliangergard
   Författare
   juli 27, 2017 / 06:43

   Åh dom är jättefina! Jag fick ingen tull vad jag minns, och jag tror jag använde dom typ 4 gånger men sen tappa jag bort dom tyvärr. Men kan verkligen rekommendera ”Faux Mink Sophia”, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv