New in

Processed with VSCOcam with f2 presetJuicy couture parfym – here

Denna fick jag i julklapp, den luktar sååå gott! En ny favorit :) Sen fick jag även doftljuset i julklapp och det var en utav sakerna som stod på min önskelista, jag ÄLSKAR doftljus och denna luktar underbart och ungdomlig.

// I got this as christmas gift, it smells delicious! A new favorite :) Then I also got the scented candle and it was one of the things that stood on my wish list, I LOVE scented candles and this one smells wonderful and youthful.

Processed with VSCOcam with f2 presetGlitter spray and dry schampoo

Torrschampo behöver jag typ hela tiden eftersom att jag försöker att inte tvätta håret så ofta. Sen ska det bli spännande att testa glittersprayen, det är som sagt en ny trend att ha glitter i hårbotten haha. Så fort jag ser sprayen så tänker jag tillbaks när man var 6 år och skulle på disco.

// Dry Shampoo that I need all the time because I try not to wash my hair as often. Then it will be exciting to test the glitter spray, It’s a new trend to have glitter in the scalp haha. As soon as I see the spray, I think back when you were 6 years and was going to the disco.

Processed with VSCOcam with f2 preset(my fav) Loréal true match foundation – here / Anastasia dipbrow – here

ÄNTLIGEN har jag köpt den kända favoritprodukten Anastasia dipbrow. Och jag har alltid målat med ögonbrynspenna och aldrig tyckt om att måla med pensel men WOW vad bra denna var. Ny favorit!

// FINALLY I bought the famous, favorite product Anastasia dipbrow. And I have always painted with eyebrow pencil and never liked to paint with a brush but WOW this one was really good. New favorite!

Processed with VSCOcam with 4 preset

Underwears from H&M

Efter varje jul så handlar jag alltid underkläder inne på H&M. Det är så billiga och snygga underkläder där.

// After every christmas I always buy underwears at H&M. It’s so cheap and neat underwears there.

3 Kommentarer

 1. december 27, 2015 / 17:51

  Fina grejer :)

 2. Sofia
  december 27, 2015 / 20:59

  Är hms stat ups bra? Vad bör man ha till för att inte känna sig naken under?

 3. december 27, 2015 / 21:23

  Åh, var i stan idag och köpte mig också dip browet. Är så taggad på den haha!! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv