morning spraytan

spraytanGodmorgon! Jag vaknade rätt lagom idag, gjorde kaffe och kollade på vampire diaries ett tag (beroende!). Sen gjorde jag en snabb och lätt spraytan, jag älskar att se hur mycket fräschare man ser ut efteråt. Mina mörka ringar under ögonen syns inte heller lika mycket. När jag skulle noppa ögonbrynen så råkade jag göra ett hack i det ena haha, vet ej huuur många gånger jag lyckats göra det. Som tur är så växer det ut på knappt 1 vecka, mina ögonbryn växer så det KNAKAR.

// Good morning! I woke up pretty early today, made coffee and watched vampire diaries for a while (dependent). Then I did a quick and light spraytan, I love to see how much frescher you look after. You can’t see my dark circles under my eyes as much. When I was gonna pluck my eyebrows, I maked a notch in one ha ha, don’t know hooow many times I managed to do it. Luckily, it grows out of just one week, my eyebrows are growing fast.

3 Kommentarer

  1. december 27, 2015 / 12:04

    Kan inte du göra ett inlägg där du berättar om din spraytan maskin? Är det inte svårt att komma åt överallt på sig själv? Eller får du hjälp?
    Kram :)

  2. december 27, 2015 / 17:50

    Vacker utan smink med! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv