Cheap makeup


  

Haha ne vad har jag gjort nu.. För en månad sen när jag hade GRYMT tråkigt på natten (den perioden jag inte kunde sova) så beställde jag massa smink från lightinthebox , allt detta blev typ 300 spänn haha. Jag förväntar mig inte alls att det ska vara bra, men ska bli kul o testa :-)

//Haha no what have I done now… For a month ago when I was SO bored in the middle of the night I ordered a lot of makeup from lightinthebox, all this cost 300 SEK haha. I don’t expect that this will be good but it’ll be fun to try it :-)

3 Kommentarer

 1. december 23, 2015 / 15:24

  Det du har köpt är fejk produkter och kan innehålla en massa gifter bla kvicksilver! Det finns en massa artiklar om detta på nätet och asiatiska hemsidor har inte alls samma regler när det kommer till smink/hudvård som Sverige. Jag skulle ALDRIG rekommendera någon att handla smink från asiatiska hemsidor. Nu gör du naturligtvis som du själv vill men är det värt att köpa smink som du kan bli blind på eller få stora ärr i ansiktet av än att spara ihop pengarna till den äkta varan? Skriver detta med omtanke och med tanke på hur dåliga betyg hemsidan fått så nej, skulle inte handla där för fem öre.

  • Rebecca
   december 27, 2015 / 14:51

   Borstarna då? Hur är dom? Tänkte beställa ett borstset

 2. Rebecca
  december 27, 2015 / 14:52

  Jättebra blogg!
  Kan du göra en review på produkterna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv