White dress

      
Dress – here

Denna låg i paketet från shein.com förra veckan. Tyvärr så var den fööör stor :( Den ser inte heller ut som den gör på bilden.. Dock så var klänningen snygg ändå men hoppades på att den skulle vara beige? Så antingen så säljer jag eller ber gammel farmor att sy in den lite. Jag älskar att man ser BÅDA mina tatueringar genom hålen på klänningen haha, perf ju!

// This was in the package from shein.com last week. Unfortunately, so was the to big :( The dress look not like it does in the picture .. However, the dress was stylish, but hoped that it would be beige? So either way I sell or asking grandmother to sew it in a little bit. I love to see both of my tattoos through the holes on the dress haha, perf!

6 Kommentarer

 1. Sofia
  december 22, 2015 / 16:46

  Så sjukt snygga tatueringar! Skulle gärna vela veta vad den på axeln kostade att göra? Skitsnygg!
  Älskar din blogg btw, Kram

  • emiliangergard
   Författare
   december 22, 2015 / 19:24

   Hej, jag minns inte men runt 1000-1500! Tack så mycket, kram!

 2. december 23, 2015 / 09:25

  Så himla snygg klänning!

 3. december 23, 2015 / 16:38

  Snygg klänning!

 4. A
  januari 2, 2016 / 10:33

  Vad kallas din tatuering på axeln för? Försöker hitta bilder men vet inte vad den kallas… Svara gärna på mail! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv