Looking for inspo

   
 
Förut köpte jag tidningar jämt och fick så mycket inspo! Nu behöver jag verkligen inspiration så igår köpte jag några tidningar. Dock så är det fredag och jag känner mig för stressad för att kunna sätta mig ner och läsa dessa, sparar nog dom till söndag!

Men typ alla tidningar har nästan alltid så dyra plagg? Mellan 1500-5000 spänn och det tycker jag är dåligt. Tur att jag har kunskapen att kunna hitta liknande budget plagg ;)

2 Kommentarer

 1. A
  december 18, 2015 / 13:40

  Vad är det för highliter? :D
  Älskar din blogg förövrigt!

  • emiliangergard
   Författare
   december 19, 2015 / 13:28

   Man fick med den till veckorevyn! Den var faktiskt jättefin. Tack så mycket!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv