Jobba på Rhodos 2016

Nu kan ni ansöka till Solsidan bar sommaren 2016 – HÄR.

Detta är något jag får så många frågor om så jag tänkte försöka sammanfatta och ge er lite tips till er som är intresserade.

Ha inte för höga förväntningar, många vet inte hur det är där nere och får en chock när dom kommer dit. Det är inget paradise, men man vänjer sig och man kommer ha så jävla kul iallafall!

Boende? Lägenheterna där är INTE najs. Vissa är helt ok och väldigt basic men det finns riktigt sviniga lägenheter också, dock så är man aldrig där utan man är ju mest ute så man bryr sig inte. Jag rekommenderar dock att ni fixar boende på egen hand innan, jag och Ebba flyttade in till ett hotell som hette ”New York hotel” och betalade endast 200 euro för 1 månad vilket är asbra pris. Hotellet går inte att boka online såg jag nu.. man får gå dit. Ett annat hotell som är billigt och som ligger precis vid bargatan är ”Venus” o där bodde jag i 2 veckor, rekommenderas! Men det finns säkert fler billiga hotell som man kan boka online.

1

Pengar, kan man leva på det man tjänar där nere? Nja, det beror helt på. Jag kunde leva precis på det jag tjänade som fotograf, men jag vet att några säljare gick minus. Det beror helt på hur duktig man är på att sälja för som säljare så tjänar du provision. Det som är bra är att alla ”workers” får rabatt på restauranger, matbutiker och baren. Vi betalade liksom bara 1 euro per drink och 50 cent för shot, how nice? Maten kostar typ 4-9 euro och då är det bra o god mat.

Det är många evenemang som typ poolpartys och konserter, t.ex. Ingrosso och det vill alla gå på. Och dessa kostar också, workers får såklart rabatt men det är ändå 15-20 euro för varje event. Man får även betala för sina crew tröjor själv, du kan ta med egna t-shirtar, linnen eller hoodies och så trycker ni dom för 15 euro. Så sammanfattat så ska ni ha med er pengar ner dit och INTE förvänta er att ni kan leva på det ni tjänar.

mat

Köp en insektsspray fyyyifan

rhodos
   

Jag hade så jävla kul på Rhodos men det fanns vissa dagar då jag hatade det och bara ville hem. Man måste vara tuff, det händer som sagt rätt mycket på såna här ställen. Jag trivdes jättebra med dom i crewet och om jag inte hade gjort det så hade jag åkt hem direkt, jag stannade ju för att jag lärde känna underbara människor där nere. Är du osäker så TESTA, det värsta som kan hända är att du tar ett flyg hem och då har du ju iallafall prövat.

Läs mer:

Rhodos tipsHÄR
Ebba & Antonias Rhodos filmHÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv