Dark eye circles – Tip!

 

c800x711 Jag har som sagt alltid haft mörka ringar under ögonen och det är för att jag har sån tunn hy runt ögonen. Jag har testat allt från vitaminer till olika concealers. För ungefär ett år sen så hittade jag en video på youtube där en tjej har rött läppstift under ögonen och wow! Det funkar verkligen och det är de ENDA som verkligen funkat för mig. Det är lite jobbigt att jobba med foundationen över det röda sen men så värt det.

Så använd vanligt rött läppstift om ni också är mörka under ögonen!

//  As I said, I have always had dark circles under the eyes, and that’s because I have such a thin skin around the eyes. I have tested everything from vitamins to different concealers. About a year ago, I found a youtube video there a girl has red lipstick under her eyes and wow! It really does work and is the only way that have worked for me. It’s little tough to work with your foundation over the red late but so worth it.

So use common red lipstick if you also have dark eye circles!

3 Kommentarer

 1. december 15, 2015 / 09:20

  Känner så igen mej! Jag har riktigt tunn hud under ögonen också. Har aldrig testat rött läppstift! :) verkar ju fungera jättebra. Jag har hittills använt mej av röd concealer, fungerar helt okej också .

  • emiliangergard
   Författare
   december 15, 2015 / 21:18

   Det funkar ju asbra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv