Trender 2015

Här kommer några trender under 2015!

Overknee:

Nej jag kommer aldrig tröttna haha. Äger du inte ett par overknee så köp dig ett par nu. Dom är perfekta när man ska ut på krogen i kylan och vill ha klänning, dom både värmer och gör din outfit on point! Sen är dom ju dessutom perfekta till vardagen. Jag har utan klack då jag har svårt att gå i klackskor, men skulle gärna vilja köpa mig ett par i klack.
trender4

Cap:

Inte vilken typ som helst av keps utan denna smalare som man tyckte var skitful innan haha. Det är sjukt hur syn på saker och ting kan vända så snabbt! Men såna här kepsar är sjukt snygga, jag har nog 3 stycken nu och vill köpa fler!! Både tyg, fake läder och glansiga. Super snyggt. trender5

Nudes:
Jag har aldrig varit ett fan av ljusa färger och speciellt beige har jag haft väldigt svårt med. Nu vill jag bara shoppa beiga plagg haha. Nu på vintern är det också super populärt att ha dessa ”nudes” färger på sig. Speciellt brunt, ljusrosa och olivgrönt.
trender3

Sportwear, black hoodies & Sneakers:
Ja jag visste inte riktigt hur jag skulle sammanfatta denna trend på bäst sätt. Men jag säger ett ord, ADIDAS. Innan var det mest nike men nu är det Adidas som gäller, inte att sporta i plaggen utan att ”be stylish as fuck i black hoodies och sneakers”. trender2-1

Leggings:
Jag kommer ihåg att man hade såna här endast under klänningar och under termobrallorna när man var liten :-P Haha. Nu är det väldigt trendigt att ha leggings i alla olika färger och sen en kort topp. Våga visa din kroppsform! Madeleine Bitici rockar i dessa leggings, älskar hennes stil.trender1

The big eyeliner:
Ja eyeliner har funnits i alla år men nu är det verkligen större fokus på eyeliner än vanligt. Speciellt dessa avlånga och kattiga. Måla en stor eyeliner and there you go, du behöver inte lägga mer fokus på utseendet sen. Du kan till och med rocka i en slarvig tofs och mjukiskläder, the eyeliner does everything!trender6

Jävlar, nu har jag bråttom till jobbet! Tänkte skriva detta inlägg väldigt snabbt, vet inte ens hur det blev. men men. Det kommer komma upp riktigt bra inlägg idag, så håll utkik!!

(Sorry that this post is on swedish, I will translate this when I have time) I’m gonna work now, kisses

3 Kommentarer

 1. december 11, 2015 / 13:41

  Beige är så snyggt!

 2. Milo
  december 21, 2015 / 09:12

  Still haven’t translated it

  • emiliangergard
   Författare
   december 21, 2015 / 19:10

   Du kan ju svenska?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv