xxx

Jag är så himla trött! Jag sitter och jobbar hela tiden och sover kanske 3 timmar på nätterna. Jag är så taggad över vad som kommer hända framöver och kan inte slappna av. Så fort jag försöker göra något annat, äta, sova eller bara kolla film så klarar jag inte mig längre än 5 minuter, sen måste jag kolla mailen osv. Haha skadad.. Bilderna från idag är tyvärr ej bloggvänliga, så en mobilbild får duga! Annars då? Jo imorgon jobbar jag på mitt andra jobb men jag har tidsinställt inlägg! YAS, äntligen så kan jag göra det :-D (kunde inte på förra bloggportalen)

// I’m so tired! I’m working all the time and sleeps maybe 3 hours at night. I’m so excited about what’s gonna happen in the future and can’t relax. As soon as I’m trying to do something else, eat, sleep or just watch a movie I can’t hold myself longer than 5 minutes, then I have to check my email and so. Haha damaged… The pictures from today isn’t blog friendly so a phone pic should be enough! What else? Well, I’m working tomorrow on my second job and I’ve timed posts! YAS, I can finally do that! :-D (It didn’t work on my last blog)

3 Kommentarer

  1. december 10, 2015 / 20:52

    Så glad för din skulle babe :D Like Britney would say You better work batch ;)

  2. december 10, 2015 / 23:42

    Fan vad jelly jag är på din design:((( sjukt snygg verkligen

    sv; jaa följ meeed haha:*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv