Varför min blogg?

På senaste tiden har den här tanken kommit upp väldigt ofta för mig, speciellt nu när min blogg blir större och större. Vad är det som gör min blogg så speciell? Jag kan sitta och bläddra igenom dessa toppbloggare som Kenza, Angelica blick eller Fanny lyckman och knappt förstå varför man väljer att läsa min blogg när deras är 10000 gånger bättre. Dom är mina inspirationskällor, jag får mycket inspiration från dom men något jag inte kan är att köpa lika dyra kläder som dom gör.

Därför kan jag inte ge så mycket som dom kan, dom har oändligt stora garderober och nya outfits varje dag i princip. Men jag har inte råd med det, jag är fortfarande bara en student med väldigt låg inkomst. Det jag kan göra är att skapa skitsnygga outfits med sååå himla låg budget, jag menar t.ex. nikes, jag köper barnstorlekar för att det är hundralappar billigare, eller typ beställer massvis från sheinside trots att det inte är bästa kvalitén direkt. Men jag klarar mig, jag skapar mode av det, blandar från rea kläder till plagg som jag haft i 4 år.

Min blogg går ut på att hitta mode till det billigaste pris, alltid när jag gör collage och ska tipsa om något så kollar jag oftast efter billigaste och de mest prisvärda. Jag är som sagt en vanlig student med sträng inkomst precis som de flesta av mina läsare, sen är det så kul att ni vill följa allt som händer därtill. T.ex. att jag flyttade hemifrån som 17 åring, mitt extrajobb som kassör, mina förhållanden och personliga problem som dyker upp här och var, mina försök till viktökning, events, misslyckande hemmafester, spontana resor osv. Det är ändå sjukt vad mycket jag delar/delat med er! Och jag har de bästa läsarna i världen och jag blir alltid lika glad när jag ser era fina kommentarer. I love you ♥

IMG_0712Blogging is my life

 

15 Kommentarer

  1. mars 2, 2015 / 11:29

    Något du måste komma ihåg är att behålla din nich även när inkomsten ökar. Naturligtvis ska du köpa dyra kläder/accessoarer om du vill men bloggläsare har svårt för förändringar vilket jag själv märkte när jag blev vuxen och började jobba och gick från en inkomst på 2500 kr när jag gick gymnasiet till en inkomst mellan 8000- 16.000.

    Jag älskar din blogg för att du är så löjligt snygg men du är så kramgo. Nu har vi inte träffats irl men jag märker på våra konversationer på facebook hur genom gullig du är! Sen älskar jag hur du kombinerar outfits. Du får mig att vilja köpa det du har på dig och det är precis så en modebloggare ska inspirera. Du kommer ta dig så långt i bloggvärlden Emilia! Som jag skrev i min frågestund, du är våran nästa bloggstjärna!

  2. mars 2, 2015 / 13:18

    Det är iallafall därför jag följer din blogg, för att du visar kläder man själv kan köpa, för att du visar ven du verkligen är och livets svåra stunder. Det är skönt med något äkta! Jag följer samma bloggar som du och de ör väldigt inspirerande på alla sätt men man har ingen aning vad som dömmer sig bakom deras fastad. Det är ju säkert många som tror att dessa bloggare lever värsta lyxlivet men bakom finns ju något annat.
    Fortsätt som du gör så kommer jag njuta av din blogg i massa år till :D

  3. mars 2, 2015 / 14:09

    Sv; Då ska du se hela kollektionen jag har ;)
    Kan säg att om du är avis på mitt smink så är jag dubbelt så avis på ditt utseende och blogg!

  4. mars 2, 2015 / 14:12

    det är nog därför vi gillar dig så mkt, för du är så ”normal”, jordnära och man kan relatera till dig. Mänsklig liksom. Och galet jävla snygg rååå. Så man typ blir arg ;)) haha

  5. Anonym
    mars 2, 2015 / 14:26

    Din blogg har så fina bilder och du är en jättefin tjej. Du skriver om intressanta grejer och du varierar!! Älskar din blogg är inne på den typ 10 gånger per dag!!

  6. mars 2, 2015 / 14:39

    Jag älskar din blogg just för att du inte har skit dyra kläder utan du har sådant som vi läsare också kan köpa. :D.

  7. mars 2, 2015 / 15:25

    Det är just därför jag tycker om att läsa din blogg. Många som läser din blogg är också studenter, till exempel går jag 1:a ring i gymnasiet och får inte så mycket i månaden än mitt CSN vilket räcker långt för mig i alla fall, men det betyder inte att jag kan köpa ett linne för 400 kr varje dag. Jag älskar att ta eget ansvar och använda mina egna pengar och gillar inte att ta från mina föräldrar så därför inspirerar din blogg mig och många andra tjejer. Ett plus är också att man känner igen sig mer i din blogg eftersom att du studerar precis som oss och möter samma jobbiga vardag ibland när det är mycket i skolan, det är anledningen till varför jag tycker om att läsa din blogg. Kram! /Alida.H

  8. mars 2, 2015 / 16:24

    för att du är du!! för att hos dig finner vilken jävla idiot som helst inspo och det har vi råd med. älskar hur du har ”billiga” kläder och verkligen får det funka och se dyrt ut. love it!

  9. Julia
    mars 2, 2015 / 18:25

    Du skrev precis varför folk väljer din blogg, du är som oss. Och med det menar jag att du också köper de där billigare kläderna som vi och kämpar med saker som vi. Folk känner mer igen sig med dig än vad man gör med tillexempel Kenza, som har massvis av designer väskor och går i nya dyra kläder hela tiden. Jag älskar Kenzas blogg men det är mer än dröm blogg alltså något man drömmer om men aldrig kommer få. Din blogg känns därför mer jordnära och sen hjälper det ju även att du ser ut som du gör (skitsnygg).

  10. Bella
    mars 2, 2015 / 18:40

    Älskar din blogg för exakt som du beskrev, du kan hitta billiga kläder och skapa otroligt snygga outfits! Dina tips och dina bilder är bara för perfekta. Läser din blogg varje dag och har fått så mycket inspo av dig och dina outfits. Tack och älskar din blogg!

  11. mars 2, 2015 / 18:57

    Älskar din blogg just för att du inte är som de stora bloggerskorna. Enligt mig är de alla samma, tråkiga bloggare. De kommer inget nytt liksom xD

  12. Sofia
    mars 2, 2015 / 22:36

    Jag gillar verkligen din blogg så mycket mer än alla ”toppbloggare”. Dels på grund av att deras outfits kommer man aldrig ha råd med, inte heller allt annat de lägger pengar på så därför är det roligare tycker jag att läsa en blogg som faktiskt inte bara består av märkesköp osv. Sen dels på grund av att deras ”professionalitet” gör bloggen tråkig att läsa. Din är proffsig men på ett annat sätt om man säger så! Sen älskar jag alla dina outfits och alla bilder och ja, det mesta! Läser typ 3 bloggar ungefär och därbland din! :)

  13. mars 3, 2015 / 12:35

    DU är fin!

    Och som de flesta andra sagt, det är knappt intressant att gå in på de största bloggarna längre. ”Vanligare” människors bloggar är intressantare och man kan relatera mer till deras liv, då blir det automatiskt roligare att kika in. =)

  14. mars 4, 2015 / 20:11

    Tycker att du är skitgrym! Blir mer inspirerad av dig än vad jag blivit av tex kenza :)

  15. mars 12, 2015 / 13:32

    Just därför vi gillar din blogg så mycket! Snygga outfits och till bra priser för än annan som också är student! Fortsätt som du gör :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv