The other woman

BeFunky_IMG_2602.jpg BeFunky_IMG_2624.jpg BeFunky_IMG_2629.jpg

Här är bilder från igår, man ser verkligen att jag är trött efter ett 9 timmars pass haha. Vi såg ”The other woman” och den var suuuper bra! Faktiskt den bästa jag sett på länge, så jag rekommenderar den verkligen! Det är en riktig girly movie, och jätterolig så man skrattade ihjäl sig typ.

Se trailern här:

 

4 Kommentarer

 1. Sofia
  maj 11, 2014 / 10:09

  Hej!
  Tänkte bara börja med att säga att jag älskar din blogg och dina outfits! Sen till min fråga, sett på bloggen att du använder brun utan sol, hur ser din rutin ut med det? Alltså skrubbar du varje gång, smörjer du in din hud med lotion innan/efter osv. Ser så snyggt och äkta ut på dig!

 2. maj 11, 2014 / 11:46

  Asså, du är så fruktansvärt snygg. Orkar inteee.

 3. maj 11, 2014 / 13:07

  Hej! Din blogg är super bra och du är såå himla fin! Du inspirerar mig verkligen! Kolla gärna in på min blogg, jag har precis kommit igång igen :) ha det så bra! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv