13/05 – 2013

Hahaha här är ett inlägg som jag skrev för nästan prick ett år sedan, tycker det är värt att publicera det igen så here you go! Bilden är gammal också
– Jag är ju en riktig shopaholic och 70% utav min lön går till bara kläder typ! Jag vill bara ha mer och mer och är aldrig nöjd över det jag har. Så om du är likadan så ska du: Gå igenom HELA din garderob, plagg efter plagg och bestämma en fin outfit till varje plagg. Sätt på dig plagget(outfiten) piffa till med smycken du har hemma och skor så kommer du inse att du faktiskt har kläder som inte är så illa trots allt! Man inser att man har mer än vad man tror + så blir ju garderoben fin om man viker efter sig plagg efter plagg!
– Gå utan smink i några veckor, använd bra krämer istället för smink, tvätta ansiktet morgon och kväll och tillslut kommer man känna sig mer bekväm utan smink och finare. Desto mer smink man använder varje dag desto fulare känner man ju sig utan smink sen (iaf jag).
– Börja ge kompisarna mer komplimanger, då kommer dem ge komplimanger tillbaks och man känner sig gladare då.
– Säg hej till människor som är lite utanför i skolan osv. Du gör deras dag mycket bättre med bara ett enkelt ”hej”
– Nu är det inte så långt kvar till sommarlov och vilket innebär att man måste bli klar med allt plugg! Lägg undan allt det sociala för ett tag och fokusera på plugget nu, gör en överenskommelse med dig själv att du bara får titta på facebook, instagram eller sms osv EFTERdu gjort klart någon uppgift.
– I det här vädret kommer man ju ingen vart med solbrännan, så börja fuska, sola solarium, använd brun utan sol, ät vitaminer som gör att man blir lättare brun! Man känner sig så himla mycket snyggare när man fått en fin brun färg! Undvik färger som gör att man ser blekare ut, använd tex. neonfärgade och vita kläder! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv