Svart bikini?

BeFunky_IMG_1365.jpg BeFunky_IMG_1429.jpg BeFunky_IMG_1433.jpg

Jag har aldrig ägt en svart bikini, för jag har alltid tyckt att det varit den tråkigaste färgen på en bikini. Att man ser blek ut och tråkig liksom… men efter att ha knarkat weheartit den här tiden jag varit sjuk så såg jag massvis av bilder på girls med svarta bikinis.. och nu ba.. JAG MÅSTE HA EN! Haha, så nu äger jag äntligen en svart bikini, helt okej ändå. Dem är från H&M förutom leopard underdelen, den är från ginatricot.

Lite inspiration:bikinis

 

5 Kommentarer

 1. april 4, 2014 / 08:18

  Jag kommer också köra på svart i sommar men också andra färger ofc ;D

 2. Emma
  april 4, 2014 / 13:12

  Vad heter du på weheartit? :)

 3. alice
  april 4, 2014 / 14:42

  Skulle du kunna lägga upp några bilder på dig när du har olika bikinis på dig med olika färger skulle gärna vilja se vilka färger som passar med varandra :)

 4. Sara
  april 10, 2014 / 17:36

  Snygga shorts :) var fann du dem ? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv