Tan extender scrub

Ett tips till er som brukar eller tänker göra spraytan så köp en sån här innan! Man använder under en vecka INNAN man gör spraytan, man skrubbar så huden blir jämn och så läggs det en slags ”primer” på kroppen så att färgen håller sig längre. Bra va?

En annan grej är att ni får 15 % rabatt på alla behandlingar hos Hår och Nagelbandet i Örebro om ni bokar med mitt namn! Dem gör bla. fransförlängning (det kostar bara 500 spänn!!), naglar, hår och spraytan. Jag ska göra fransförlängning där imorgon så då kan jag berätta vad jag tyckte osv. Men tycker att 500 kronor för fransförlängning som egentligen brukar kosta typ 1095 kronor är super billigt, ni borde passa på!! Ni kan boka här -> http://harochnagelbandet.se/ – Glöm inte att säga ”Emilia” i kassan eller när ni bokar så ni får eran rabatt.

IMG_1438

4 Kommentarer

 1. Veronica
  april 3, 2014 / 19:21

  Vart har du köpt scruben?

  • april 3, 2014 / 19:22

   Jag köpte min inne på salongen men kolla lyko.se annars :)

 2. alina
  april 3, 2014 / 19:21

  vart kan man köpa sådan skrubb eller beställa? :)

  • april 3, 2014 / 19:22

   Jag köpte min inne på salongen men kolla lyko.se annars :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv