Sanningar om mig

Jag är sjuk jämt, det är alltid något fel på mig. Hela förra veckan låg jag hemma med 39 graders feber, när jag blev frisk så fick jag infektion i örat så nu ligger jag hemma med sån stark yrsel att jag spydde i måndags(?) Så äter antibiotika nu och så.. Det här resulterar ju att det blir för mycket frånvaro från skolan/praktiken, har inte fått något från CSN sen november.. japp så äre. Men vad kan jag göra? Kan ju inte göra något åt mitt dåliga immunförsvar…

– Jag är positiv. Ja, trots allt de dåliga som händer runt omkring mig så är jag verkligen positiv till ALLT. Mamma tror typ att jag inte bryr mig, men så är det ju inte. Jag orkar bara inte sitta i mitt rum och må dåligt över saker, jag tänker alltid positivt.

– Dem flesta utav mina ”haters” känner inte mig. Ja, dem flesta hatkommentarerna jag får eller dem som snackar skit och skapar rykten om mig, känner INTE mig. När jag spårar upp ip adressen så blir jag helt paff, typ WTF, vem är hon?! haha, tycker synd om dem!

– Jag är spontan och tar dagen som den kommer. Jag planerar aldrig mina blogginlägg, typ vad jag ska blogga om imorgon eller något, är inte den typen som brukar planera saker överhuvudtaget… Även fast det kan vara skönt ibland så tycker jag att livet blir så tråkigt, om man har allt planerat till de minsta detalj. Jag föredrar överraskningar, spontana grejer för det är då det blir som mest spännande och roligt?!

– Jag har ingen att resa med. Eftersom att jag och mina kompisar inte kom så bra överens om resan i sommar så har alla bokat för sig med andra kompisar, så nu står jag här helt alone utan några planer alls.. Min familj ska åka till Italien i 2 veckor och jag kan följa med dem om jag vill, men vill åka med kompisar!! SÅ om någon är sugen på att åka utomlands i sommar, så hänger jag gärna med. I don’t care om vi inte känner varandra, du kommer ha jäkligt kul tillsammans med mig, I promise. Hör av er

43707b90b96a11e393b312a4cf9564ce_8Ni kan ju snapchata mig eftersom att jag har jäkligt tråkigt här hemma, emiliangergard heter jag där!

 

26 Kommentarer

 1. april 2, 2014 / 17:57

  hahaha fy fan vad skön du är, hade varit riktigt kul att åka på en spotanresa med någon man inte känner!

 2. april 2, 2014 / 18:00

  haha jag har fan samma problem, ingen att dra med liksom. så jag är påt!
  om jag hittar ett jobb, haha

 3. april 2, 2014 / 18:11

  Dock kan du faktiskt ändra ditt immunförsvar genom att tex göra din egna juice så du får i dig alla vitaminer och mineraler som din kropp behöver :D Din kropp har brist på något och det är därför ditt immunförsvar ej är på topp.

  Angående ip adressen så stämmer tyvärr ej sökningarna som man gör om man tex googlar ”spåra ip”. Det som händer är att platsen där det står att personen bor är just där som ip adressen hamnar i stationen. Telia har sina stationer, Bredbandsbolaget har sina osv. Så min ip visar ibland att jag bor i Trollhättan vilket jag gör men ibland kan den visa Vänersborg, Lilla Edet, Göteborg, alltså städer som ligger i närheten. Men bry dig inte om dina haters för dom är uppenbarligen bara avundsjuka (har sett vissa comments på din ask). Dom är inte värda din tid eller energi. Du är en otroligt fin tjej som jag slår vad om kommer nå sjuka framgångar inom bloggvärlden! Jag tror verkligen på dig Emilia :)

 4. Anneli Andersson
  april 2, 2014 / 18:38

  Lol vi åker!

 5. april 2, 2014 / 19:29

  Jag har en sjukdom och äter medicin, som gör att mitt immunförsvar är dåligt och jag är ofta sjuk. Men jag har pratat med skolan och rektorn och dom förstår och det löser sig ändå. Så prata med din mentor och rektor så kanske det går att fixa!

  Åh, skulle lätt vilja åka utomlands med dig!

 6. Ellen
  april 2, 2014 / 19:31

  De* flesta

 7. april 2, 2014 / 19:36

  Samma här, plus att många inte ens vill åka??! Men jag är på!!

 8. april 2, 2014 / 20:09

  Jag förstår dig ang resan! Skulle åka med ett gäng, men när vi väl skulle boka så banga alla ur och visade sina sämsta sidor. Den enda vän jag kan tänka mig att åka med har inte pengar för tillfället, så ingen resa kan bli bokad. Man får ju lite lust att bara dra iväg själv och hitta en vän på vägen, haha, eller som du säger, åka med någon man inte känner bara för att ha någon att åka med och ha kul :D

  • april 2, 2014 / 20:10

   Vad synd! Jo men precis, man lär ju känna varandra på resan :)

 9. april 3, 2014 / 06:24

  Följ med mig och två tjejkompisar till Magaluf i sommar haha :)

 10. april 3, 2014 / 12:05

  Omg samma här, jag står helt ensam och har ingen att åka med. Lutar nästan åt att jag åker helt forevet alone för jag bara ska iväg i sommar! Så har mer en gärna med mig en främling höhö :D

 11. april 3, 2014 / 12:34

  Åk in till vårdcentralen och kolla om du har D-vitaminbrist!!! Under vinterhalvåret får man inte så mycket sol och D-vitaminer och då blir man lätt sjuk. Så jag tar D-droppar de skrev ut till mig.. Är väldigt sjuk minst en gång om månaden och då är jag väldigt sjuk hhaha..

  Men ang. resa så skulle det vara grymt kul haha, har bara pratat lite smått med mina vänner!! :D

 12. april 3, 2014 / 17:12

  Synd det där med resan, själv ska jag och killen + kompisar dra till Montenegro i september :)

 13. Jennie
  april 3, 2014 / 17:59

  Typisk skytt! ;)

 14. Ana
  april 3, 2014 / 19:30

  Vill resa någonstans men har ingen o resa med, alla har redan bokat in en resa eller så har man inte semester samtidigt. Hade varit sjukt kul och åka iväg nånstans, till sol & värme :) Spontan resa helt enkelt, så jag är på! :)

 15. Victoria
  april 4, 2014 / 12:23

  haha jag är lätt på! Sitter i samma sits som dig och skulle vara så jäkla kul. Du verkar vara så skön. Haha hör av dig om du är sugen / 18-årig tjeeej heeej

 16. april 5, 2014 / 14:04

  res med mig! hahaha, ska till Malta i 2 eller 3 veckor själv men det är språkresa hehe…

 17. Lovisa
  april 6, 2014 / 13:17

  Jag är på!
  Så jävla kul!

 18. stina
  april 6, 2014 / 18:19

  vart är kepsen ifrån? :)

 19. Lisa
  april 7, 2014 / 10:52

  Jag vill åka till kreta i maj!! Aaasfina hotell för typ 2700kr och ngen vill med :( har jobb hela sommaren så vill åka innan jag börjar liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv