Leg days

Jag har kommit igång med träningen nu, ÄNTLIGEN. Eller, har inte tränat så mycket än men kommit igång har jag ju! I onsdags körde jag benpass, en som jobbar på Actic visade, hjälpte och peppade mig.

Vi körde: benpress, benspark och bencurl i maskin. Deadlift med skivstång, ”kissande hund” och en del raka benlyft liggandes i sidoläge. Även rumpa och höftadduktion i maskin, samt ljumskar.Och en massa djupa squats också.

Jag har FORTFARANDE träningsvärk efter detta, helt sjukt. Kan dock vara för att jag missade att stretcha efteråt… Snart blir det dags för att träna överkroppen, kommer dö. Är ni intresserade av att se t.ex. hur många reps osv. jag kör? (p.s, jag har jobbhelg.. så uppdateringen kommer vara lite dålig)

1träning

7 Kommentarer

 1. mars 15, 2014 / 09:28

  Att strecha kommer inte hjälpa mot träningsvärken, tyvärr ;) Men no pain no gain! Super bra också att du tar hjälp gällande maskinerna då det kan gå riktigt illa om man tex lyfter på fel sätt. Kör hårt med träningen nu :D

 2. mars 15, 2014 / 13:05

  Fin!! Kolla in min blogg för massa inspo xoxo

 3. Sara
  mars 15, 2014 / 14:40

  Varifrån kommer din svarta ”päls” jacka som du har på headern? :)

 4. mars 16, 2014 / 09:31

  Visa gärna hur många reps du gör och vilka övningar :)

 5. hanna
  mars 16, 2014 / 14:53

  på tanke med ditt jobb, hur fick du det? skickade du in ett CV och så hände det bara att de ville ha dig där eller känner du någon som jobbar där så du fick jobbet ”lättare”?:) jätte tacksam över svar!

 6. moavern
  mars 16, 2014 / 18:18

  Hej Hej :)
  Kan du göra ett inlägg om hur du har din design och vart du bloggar ;)

 7. Filippa
  mars 20, 2014 / 19:13

  Jag är väldigt intresserad hur din träning för benen ser ut, alltså vilka övningar du gör, hur många och hur ofta för dina ben är verkligen to die 4!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv