Budget skor

BeFunky_IMG_1026.jpgJag har länge tittat på ett par nike free run i typ liknande färg som dem ovanför.. men sen måste jag tänka på att jag är fortfarande student och kan inte bara köpa vad som helst trots att jag har råd med det. Jag behövde ju inte dem heller, ville ju bara ha dem för att dem var snygga liksom. Dessutom har jag redan ett par nike’s som är bra att springa i, dem här kommer jag bara ha på gymmet (actic) och där springer jag ju inte så mycket på t.ex. löpband osv. Men visst var dessa snygga???För 249 kronor från skopunkten!

 

8 Kommentarer

 1. Nikki
  mars 14, 2014 / 10:51

  Gå in på ioffer.com och sök på ”free run” så får du upp kopior, dem är EXAKTA till originalet! ..och supersköna! Kolla bara säljarnas betyg först, är typ som Tradera och eBay ju!

 2. mars 14, 2014 / 14:31

  Supersnygga! Måste kolla in :)

 3. Hanna
  mars 14, 2014 / 15:15

  ehh varför kan du inte köpa något som du har råd med? det är ju nu när man bor hemma som man ska passa på.. Sen går ju mycket av pengarna till annat och du måste dra ner på kläder skor osv.

  • mars 14, 2014 / 21:24

   För att jag kanske vill lägga pengarna på något annat? T.ex resor osv

 4. mars 15, 2014 / 12:52

  Snygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv