Hundraåringen

Igår fotades jag på dagen, sen mötte jag upp Anna och åt och sen gick vi på bio. Vi såg filmen ”Hundraåringen”, egentligen så avskyr jag svenska filmer men den här var såååå himla rolig haha. Jag rekommenderar alla att se den då den var jättebra.

Ang. Den dåliga uppdateringen så har jag haft bland det ganska jobbigt på senaste tiden. Det känns som att jag fick alla problem på en och samma gång som jag var tvungen att ta tag i. Då hoppas jag att ni förstår att bloggen hamnade lite åt sidan… Dock så har jag mått sämre över att jag inte har bloggat för att blogga är en utav de grejer som får mig att må bra. Nu ska jag bli bättre och tack så mycket kära läsare att ni fortsätter läsa min blogg trots den dåliga uppdateringen! <3

annaMin fina vän Anna.

 

2 Kommentarer

  1. mars 11, 2014 / 19:24

    Hej! Fin blogg du har, stilren som fan!:) Alltså nu är det så här att jag är väldigt intresserad av tatueringar så behöver tips och inspiration. Har du en eller flera så får du JÄTTEGÄRNA kommentera i mitt blogginlägg vad du har gjort, där dagens fråga är publicerat. Det skulle betyda jättemycket för mig! :D Om inte så får du ha en riktigt fin dag vidare :)

  2. lollo
    mars 16, 2014 / 12:02

    vart äter nni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv