Perfect365

Jag hittade en app imorse som snyggar till ens makeup på sin bild. Jag trodde det var skit först, men sen testade jag och det såg faktiskt bra ut! Det som är roligt är ju att det finns olika färger, typ hur ofta har man grön eller gul ögonskugga? Så det är kul att se hur man ser ut i olika typer av makeup. (nej det här är ingen reklam för appen) Bara att jag ville tipsa er om detta för jag tyckte det var en asbra app!

Förresten så var det faktiskt jättemånga som körde min utmaning jag la upp igår. Ni är så jädrans duktiga tycker jag och ni är ju nu ett träningspass närmare erat mål! Kul att jag motiverade er och hoppas att ni fortsätter med liknande pass för dem är bra om man inte orkar dra till gymmet liksom. Vill ni se mer om träning här på bloggen? Jag har ju inte skrivit så mycket om det då jag inte har tränat så mycket. Vad tycker ni? Kommentera!

4an är min favorit. Lila är verkligen hur snyggt som helst, speciellt nu på hösten/vintern.

3 Kommentarer

 1. november 28, 2013 / 11:28

  Lite rolig app faktiskt!

 2. november 28, 2013 / 13:06

  Vad heter appen? :)

 3. november 28, 2013 / 13:06

  Vad heter appen? :)

  Svar:
  perfect 365 :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv