Fransar

(tidsinställt) Hejhej, är nog just nu hos Erika och fixar fransarna och naglarna, ska sola och sen kolla idol I think. Tycker inte det är roligt längre med idol, bara i början men men.. kommer självklart blogga senare, tänkte visa upp en del jag köpt på bikbok också!

från min instagram.
 
 
 
 

3 Kommentarer

 1. vill bara va säker
  november 15, 2013 / 15:46

  har du alltid fått allt du beställt från sheinside.com ?

 2. vill bara va säker
  november 15, 2013 / 16:22

  för har läst på några ställen och då verkade sidan lite skum? Är du sponsrad av dem eller har du beställt lixom? Riktigt tacksam för svar, du har en jätte bra blogg förästen!

 3. november 15, 2013 / 16:45

  Hejsan, vilken fin blogg du har Emilia!

  Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv