work out

Nu jäklar! Nu har jag köpt lite motivation hehe..Jag börjar med träningen på allvar och jag ska börja dricka min gainer igen. Ska dricka denna 2 ggr per dag, den hjälper min viktökning och ökar min muskelmassa. Jag har fått många frågor hur jag har så platt mage, alltså jag håller ju självklart in magen på bilderna så den är inte sådär jätteplatt. Men jag gör vanliga situps och plankan när jag tränar magen, får magrutor ganska snabbt om jag håller igång och gör situps varje dag. Det är de jag ska göra nu framöver! Squats och situps blir det idag, hinner tyvärr inte åka till gymmet då jag har VÄLDIGT mycket att göra idag!!

Köpte tightsen på bilden på ginatricot, har även shoppat massa på bikbok då det är 40% där nu!!

8 Kommentarer

 1. november 15, 2013 / 13:21

  hoppas på att du visar vad du köpt på bikbok! :D

 2. november 15, 2013 / 13:23

  Hej! Detta är första gången jag kommenterar din blogg, konstigt nog. Men måste bara säga att jag blir alltid så glad och inspirerad när jag läser din blogg. Den är så jäkla bra! Tack för att den finns och tack för att du finns.

 3. Anonym
  november 15, 2013 / 14:04

  Sjukt snygga byxor

 4. Olivia
  november 15, 2013 / 19:08

  Hej. sjukt bra blogg. Vart har du köpt dina tränigsbyxor? sjuukt snygga :)

  Svar:
  det står i inlägget, ginatricot :)
  Emilia Angergård
 5. Amelia
  november 15, 2013 / 21:19

  Hej! Jag måste bara fråga dig. Hur smakar den där Gainer? Jag har testat en liknande förut som skulle smaka ”chokladsmak” men den var vidrig och fick knappt i mig den. Hur smakar den där? :)

  Svar:
  Den smakar helt okej, tycker inte om konsistensen då det blir klumpigt, men denna funkar! :)
  Emilia Angergård
 6. Amanda
  november 16, 2013 / 00:32

  Hej. Hur mycket kostar den där gainer och vart kan man köpa den?

  Riktigt bra blogg btw, väldigt inspirerande :)

 7. Mia
  november 16, 2013 / 17:51

  Where have you bought those stunning Workout-pants? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv