My fav: apps

 
1. Schedule planner: Denna är superbra, använder den till att lägga in tiderna jag jobbar, så har jag det i mobilen liksom. Väldigt skönt, eftersom att sitt papper-schema vill man ju inte ha i fickan hela tiden.

2. Befunky app: Jag använder ju deras hemsida (http://befunky.com) när jag redigerar mina bilder men när jag vill lägga upp någon bild på insta som kanske t.ex. är för mörk så använder jag deras app. 

3. we♥it: Ja men dem flesta vet nog vad weheartit är! Denna sitter jag och bläddrar i om jag har tråkigt eller slut på inspiration. Bästa inspirationskällan, verkligen!

4. Instacollage: Den  här använder jag när jag gör t.ex. spegelvända bilder osv

6 Kommentarer

  1. november 14, 2013 / 14:57

    Bra app-tips! Gillar din header btw, smart och snyggt med små ikoner :)

  2. november 14, 2013 / 14:57

    Grymt att du nu ligger 1a! Kollar in din blogg dagligen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv