Torsdag 14/11

Tjenare. Igår hade jag besöksrekord, så kul! Jag ligger just nu 1a i Örebro, ännu roligare!!  Idag har jag namnsdag, vi firar inte sånt här hemma haha..Jag ska jobba idag, så ska fixa lite tidsinställda inlägg åt er. Visst är det kallt ute förresten?! Är det någon börjat med vinterjackan än? 

Jag önskar att man kunde gå runt såhär nu..
 

4 Kommentarer

 1. november 14, 2013 / 15:01

  Hahha började med vinterjacka för över 1 månad sedan tror jag.. Sedan vill jag bara säga att jag tycker bara du blir bättre och bättre med bloggen. Snyggare bilder, inspiration osv. skitsnygg är du Emilia och fortsätt med dina fina outfits!!

  Svar:
  Åh tack så mycket Hedvig, det betyder jättemycket för mig att du tycker så! :) din blogg är superbra!
  Emilia Angergård
 2. november 14, 2013 / 16:13

  Vart är dina vita jeans ifrån? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv