Sno bilder?

Så tråkigt att man måste skriva sitt namn på sina bilder för att våga lägga upp dem sen. Har sett jättemånga som använder mina bilder som profilbilder?? När inspirations sidor lägger upp mina bilder så blir jag ju glad och så, men när folk lägger upp mina bilder på weheartit från min blogg  för dem vet ju att jag lägger upp mina bilder på weheartit redan.. Som en gång skulle jag hjärta min bild från min blogg men då hade någon annan hunnit före och fått typ 1200 likes på den?! En gång hade ju någon använt mina bilder till hennes blogg och låtsades att det var hon haha. Och när jag väl skriver dit mitt namn så redigerar någon bort det på något sätt haha. Men jag vet ju innerst inne att det är mina bilder bara synd att någon annan får cred för dem. Jag uppskattar verkligen när  ni taggar mig i mina bilder ni sett någon annanstans!  
 
Sminkvideon kommer kanske upp ikväll! SÅ håll utkik
 

6 Kommentarer

 1. oktober 25, 2013 / 19:55

  du vet väl att de är olagligt att sno andras bilder,och det är bara anmäla och du får en fin summa på skadestånd :) de är bara du kontakter bildombudsmannen

 2. oktober 26, 2013 / 00:42

  Du har aldrig funderat på att sätta in sånt på din blogg så att de inte går att höger klicka ?:)

  Jag har de + att jag © märker mina bilder med mitt namn.

  Bara ett tips !

  Ha de fint !

  Svar:
  Tack!
  Emilia Angergård
 3. oktober 26, 2013 / 01:48

  Men dö vad fin du är! :)

 4. oktober 27, 2013 / 00:26

  Säg till ifall du vill ha hjälp !:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv